Влупить -3 градуси та заллє грозовими дощами: в Україну увірвалась холоднеча

Синоптики попереджають про те, що вночі в Україні буде морозна похода, але вдень потеплішає.

Погода в Україні 5 квітня буде прохолодно, місцями буде мороз. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко заявила, що 5 квітня в Україну повернуться морози. На північному сході найближчої ночі температура повітря опуститься до 3 градусів морозу. У цей день очікуються дощі з грозами.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Погода 5 квітня
В Україні 5 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день на території західних, Одеської, Вінницької та Житомирської областей будуть дощі. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 1-6° тепла, у північних областях місцями 0-2° морозу, вдень 11-16° тепла; на Закарпатті та у південній частині вночі 4 – 9° тепла, вдень 15-20°. На високогір’ї Карпат дощ з мокрим снігом; температура вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить 0 градусів
За даними meteoprog, 5 квітня в Україну буде холодно. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до 0…+13 градусів. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +7…+19 градусів.

Погода 5 квітня у Києві
У Києві 5 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі від 3° тепла до 2° морозу, вдень 11-16° тепла; у Києві вночі 0-2° тепла, вдень 13-15°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.