На заході України піcля пpоходження ВЛК поmеp чолoвік: у ТЦК пoяснили, що cталося

У Хмельницькому після проходження військово-лікарської комісії помер чоловік.

У ТЦК вже відреагували на інцидент і пояснили, що насправді сталося.

Інформація про смерть чоловіка після проходження ВЛК почала ширитися мережею.

Мати загиблого стверджувала, мовляв, її сину не надали допомоги, втім у ТЦК відкинули такі звинувачення, передає 24 Канал.

У ТЦК прокоментували смерть чоловіка

У Хмельницькому ТЦК та СП пояснили, що під час оповіщення військовозобов’язаному чоловіку вручили повістку для уточнення даних та проходження військово-лікарської комісії. Згодом з’ясувалося, що чоловік перебував у розшуку й уникав служби у ЗСУ.

Також під час уточнення даних стало відомо, що чоловік не має законних підстав для відстрочки від мобілізації.

Після цього чоловіка відправили на проходження медогляду – там лікарі виявили у нього захворювання. Його відразу перемістили до медичного закладу, але чоловіка не вдалося врятувати.

Погіршення стану здоров’я військовозобов’язаного та настання летального випадку відбулось вже в медичному закладі під час дообстеження.

Відтак інформація, яка розповсюджується в соцмережах про ігнорування скарг громадянина на стан здоров’я – не відповідає дійсності. Як і про фізичний вплив чи погрози зі сторони військовослужбовців територіального центру комплектування, – наголосили у Хмельницькому ТЦК.

Мати у всьому звинувачує ТЦК

Водночас мережею шириться допис жительки Хмельницького Наталії Антонюк, яка звинувачує у смерті свого сина ТЦК та ВЛК. За її словами, Андрія Панасюка – її сина, 27 березня забрали у місцевий ТЦК. Жінка заявляє, що з її сина там буцімто знущалися, після чого у того піднявся тиск.

Наталія Антонюк стверджує, мовляв, скарги Андрія спочатку ігнорували, але потім нібито госпіталізували. Лікарі зробили йому нейрохірургічну операцію, але врятувати чоловіка не вдалося.

Читайте також  Від одного продюсера до іншого: співачка Гайтана представила свого нового чоловіка(відео)

Жінка звинувачує ТЦК у смерті свого сина / Скриншот з мережі

Медики встановили, що у пацієнта були пошкодження мозку, які несумісні з життям. Жінка заявила, що вже подала скаргу до Міністерства оборони.

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.