До Небесного легіону захисників України доєдналися 9 Героїв із заходу України

До Небесного легіону захисників України доєдналися дев’ятеро Героїв з Рівненщини.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Ігор Гаврилюк
11 серпня 2023 року приєднався до ЗСУ, де обійняв посаду стрільця піхотного взводу. Загинув захисник 22 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Григорій Кравчук
Воїн захищав Батьківщину від московських окупантів з грудня 2022 року на Запорізькому напрямку. Був солдатом десантно-штурмової роти. 6 січня 2024 року зв’язок з воїном обірвався. Тільки згодом підтвердили його загибель.

 

Микола Решітько
Молодший сержант помер 24 березня 2024 року через хворобу серця у тимчасовому місці дислокації взводу на Донеччині. Поховали воїна у рідному селищі.

 

Сергій Лажук
На захист України пішов 15 березня 2022 року. Воїн служив командиром роти, заступником командира першого стрілецького батальйону четвертої танкової бригади. Під його командуванням бійці обороняли Вугледар, Солевар і Бахмут, визволяли Лиман та інші населені пункти. 25 березня стало відомо про загибель 31-річного Героя.

Михайло Дорошко
Воїн боровся за мир та спокій в Україні, сміливо виконував усі поставлені перед ним бойові завдання на Запорізькому напрямку. На жаль, повернувшись з фронту на полігон, Герой помер. Поховали військовослужбовця в рідному селі.

Іван Якимович
Був депутатом Козинської сільської ради VIII скликання, представляв Іващуківський старостинський округ, а на початку війни мужньо став на захист України. Капітан загинув 22 березня 2024 року під час виконання бойового завдання в Харківської області.

Олександр Бескопильний
Сержант Збройних Сил України. На службі захисник виконував обов’язки хіміка відділення озброєння радіаційного, хімічного, біологічного захисту. На жаль, воїн передчасно помер внаслідок гострої серцевої недостатності 23 березня 2024 року.

Андрій Берегович
На фронті був кулеметником стрілецької роти. 13 січня цього року під час артилерійського обстрілу на Харківщині воїн отримав важкі поранення. З того часу перебував у лікарні, де 26 березня 2024 року помер, не приходячи до свідомості. Поховали Героя на кладовищі в Бокіймі.

Читайте також  “Без батька залишилось п’ятеро дітей, а дружина носить під серцем шосту”: У бою за волю України зaгuнyв Стецюк Руслан

Станіслав Килюшик
23-річного Станіслава мобілізували до війська на початку листопада 2022 року. Служив оператором 1 відділення безпілотних авіаційних комплексів роти вогневої підтримки 68-ої окремої єгерської бригади. За час служби отримав відзнаку командувача Сухопутних військ ЗСУ “За звитягу”. Молодший сержант помер 22 березня в стаціонарі Харківської клінічної лікарні. Поховали захисника на кладовищі в селі Малий Жолудськ Рафалівської громади.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.