Кінець війни в Україні: з’явився поганий прогноз – українців кинуло в холод

Влад Росс розповів про закінчення війни

Десятки тисяч українців сподіваються на швидке закінчення війни в Україні. І поки громадяни висловлюють припущення, відомий астролог Влад Росс вже зробив свій прогноз для нашої країни, пише Уніан.

Астролог Влад Росс спробував дати відповідь на запитання, коли над Україною буде мирне небо, а українці перестануть здригатися від звуків повітряної тривоги. За його словами, українцям залишилося чекати не так довго і все залежатиме від ситуації на Сході.

Зокрема, астролог звернувся до нумерології та розташування планет і зробив висновок, що повномасштабне вторгнення росіян в Україну може закінчитися вже до кінця травня наступного року.

“Якщо щось почалося поблизу 22.02.2022, щось має закінчитися поблизу 25.05.2025. “Заборона війни” напевно почнеться після цієї дати. Якщо Марс – це гаряча планета, то Сатурн – це мороз. Нульовий градус Овна – та І це та сама точка конфлікту, і ось він може заморозити цей конфлікт буквально і з нумерологічної точки зору”, – сказав Влад Росс.

Не зовсім зрозуміло, чи буде військовий конфлікт заморожений, чи повністю припинений, але, за словами астролога, вже наступна весна виявиться сприятливою для нашої країни. Також Влад Росс попередив про можливість початку Третьої світової війни у ​​світі.

Він стверджує, що його прогноз щодо воєнних дій в Україні може не здійснитися, якщо відкриється новий військовий конфлікт на Далекому Сході. Йдеться про можливі протистояння між Тайванем і Китаєм, а саме якщо останній нападе на Тайвань, то це започаткує Третю світову війну.

Варто зазначити, що близьке закінчення військового конфлікту в Україні передбачають інші провісники. Хоча, за їхніми словами, цьому передуватимуть не лише потужні вибухи та втрати для росії, а й безліч постраждалих серед українців.

Читайте також  Як перевірити чи ваша SIM-картка підтримує 4G

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.