Почалася фінальна стадія війни: українців попередили про дуже тяжкі часи

З’явилося нове пророцтво ясновидця Леона Гауссера про завершення війни.

В Україні вже третій рік триває повномасштабна війна, яку розпочала рф. Але фактично окупація українських територій розпочалася з 2014 року. Українці бажають миру, припинення обстрілів, а й вірять у те, що ворог відступить. Дослідник Оракула Леон Гауссер заявив, що розпочалася фінальна стадія війни. Його пророцтво опубліковано на YouTube-каналі “Український молитовник”.

За словами пророка, початок фінальної стадії війни нестиме як випробування, так і надію. Він заявив, що це буде період, коли загальне майбутнє формується в пекельних боях через вогонь випробувань.

Гауссер прогнозує, що квітень має багато визначити — від сили нашої волі до глибини нашої віри. Українців попереджають, що будуть такі моменти, коли, здається, ніби темрява огортає все довкола.

Але при цьому він передбачає, що саме в цей час найяскравіше засвітять зірки Надії й наша віра стане маяком, який веде до перемоги.

Для українців це буде вирішальний період, тому варто зберігати мужність, єдність та тверду віру у світле майбутнє.

Він передбачає, що наступні місяці для нас не будуть легкими, але вони стануть свідками нашої віри мужності та непохитної рішучості.

Українці покажуть, що здатні стояти єдиним фронтом, підтримуючи один одного та вкладаючи свої сили у спільну перемогу та відродження нашої країни.

Провісник попередив, що квітень стане вирішальним у боротьбі за свободу та справедливість. Це час, коли міжнародна підтримка та стратегічні перемоги стануть важливим фактором у визначенні майбутнього нашої землі.

Варто пам’ятати, що передбачення, ворожіння, езотерика та інші речі не є доведеними наукою методами й особиста справа кожного вірити чи ні в подібні передбачення.

Читайте також  В Україні змінили правила в'їзду через кордон для іноземців

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.