Cпливли шокуючі деталі дитинства тиpана! “У пеpшій сім’ї путіна били, дpуга сім’я була вiд нього в шоці…”

Прийомний батько майбутнього президента країни-агресора рф володимира путіна Володимир Спиридонович путін був співробітником НКВС, і це вплинуло на виховання хлопчика.

Таку думку в інтерв’ю головній редакторці інтернет-видання “ГОРДОН” Олесі Бацман висловила російська оперна співачка, колишня депутатка Держдуми рф від “Единой pоссии” Марія Максакова.

Максакова вважає, що путін-старший не лише виховав у нинішньому главі Кремля патологічну ненависть до українців, а й загалом вплинув на його особистість, і тепер поведінку президента рф визначають “непропрацьовані [дитячі] рефлексії”, а ще “маразм і маніакальність”.

Вона пояснила це тим, що до старості більш ранні, дитячі спогади стають базовими, а у випадку з путіним усе посилюється тим, що ми маємо справу з маніяком.

“[Позначається] те, що його [маленького путіна] бив спочатку той [перший вітчим], а як потрапив він у нову сім’ю – що він, міг бути інакшим якимось? І нова сім’я від нього в тихому шоці була.

Але він потрапив, як то кажуть, “упир до упиря”, і цей Володимир Спиридонович, вербувальник зі стажем, досить швидко знайшов до вовченяти підхід і цю його патологічну ненависть до людей сфокусував, каналізував. Він дозволив йому ненавидіти людей, але не всіх, а деяких”, – розповіла співачка.

Вона вважає, що в процесі такого виховання маленький путін зробив висновок, що йому все можна, і зв’язався зі шпаною.

“До такого Усвятцева [путін пішов], банда була досить відома в Пітері. Вони там орудували ще й як!

У ті часи всі бандити якось розподілялися по спортивних секціях. Хто чим [“займався”] – самбо, боротьба… Усвятцев діяв як дзюдоїст, така була у нього пристрасть або, може, інші види [спорту] розібрали”, – каже артистка.

Читайте також  Навіщо кладуть у дверцята холодильника купюру: зробіть так — і ви будете здивовані

“Спеціалізація” ватажка банди вплинула на спортивний вибір путіна, і він, за словами Максакової, “почав свої екзерсиси на татамі”.

Співачка вважає, що заняття дзюдо виявили в хлопчикові ще одну, приховану на той момент пристрасть, яку, як вона вважає, путін, мабуть, у собі пригнічував.

“На татамі він відчув міцну чоловічу близькість. І це в нього переросло у ніжні почуття до одного зі своїх спаринг-партнерів”, – стверджує артистка.

В офіційній біографії путіна вказано, що він народився в Ленінграді, його мати – Марія Шеломова, батько – Володимир путін.

Польська письменниця й журналістка Крістіна Курчаб-Редліх, яка досліджувала біографію путіна й написала книжку “Вова. Володя. Володимир. Таємниці росії путіна”, стверджує, що насправді матір путіна звуть Віра путіна і що вона народила його не в Ленінграді, а в селі Терехіно у Пермському краї. З біологічним батьком путіна, якого звуть Платон Привалов, його мати у шлюбі не була.

За інформацією журналістки, пізніше жінка вийшла заміж за грузина Георгія Осепашвілі й переїхала із сином до нього у Грузію.

У путіна з вітчимом, як з’ясувала Курчаб-Редліх, були складні стосунки, той його бив. Тому хлопчика віддали на виховання родичам у Санкт-Петербурзі – саме їх зараз офіційно вважають батьками путіна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: