За Путіна проголосували 87% росіян, – дані екзит-полів…

Раніше повідомлялося, що на вибори з’явилися рекордні 73% росіян.


Російський диктатор Володимир Путін набирає близько 87% голосів на виборах президента РФ. Такі “скромні” цифри за результатами екзит-полів наводять російські соціологічні агентства.

Як повідомляє ТАСС, Всеросійський центр вивчення громадської думки (“ВЦИОМ”) за результатами опитування виборців на виході з дільниць не зміг нарахувати Володимиру Путіну більше, ніж 87% голосів. На другому місці – кандидат від КПРФ Микола Харитонов, йому дозволили набрати 4,6% голосів. Третій – кандидат від партії “Нові люди” Владислав Даванков, у нього 4,2% голосів. Чинний глава ЛДПР Леонід Слуцький набрав 3% голосів.

Як пише “Коммерсант”, не менш абсурдні результати дає Фонд “Общественное мнение” (ФОМ). За його даними, російський диктатор нібито набрав 87,8% голосів, за Харитонова проголосували 4,7% росіян, за Даванкова – 3,6%, за Слуцького – 2,5%.

Вибори президента Росії: останні новини
Як писав УНІАН, сьогодні в Росії завершилося триденне голосування на “виборах президента”. Російський Центрвиборчком відзвітував про рекордну явку – понад 73%, що є максимальним показником за весь час існування пострадянської Росії.

На окупованих територіях України росіяни нарахували ще більш запаморочливі цифри – 88% у Донецькій області, 87% у Луганській, 83,8% у Херсонській, 85% у Запорізькій. Але навіть це тьмяніє порівняно з Чечнею, де явка становила аж 96%.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.