У двох областях оголосили 3 рівень небезпечності: Україну накриють сильні опади

В Україні 17 березня прогнозують дощі зі снігом. Також очікується туман.

Погода в Україні 17 березня буде сніжною. Синоптики прогнозують туман. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У Івано-Франківській та Закарпатській областях синоптики оголосили 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

Погода 17 березня
В Україні 17 березня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощ та мокрий сніг у західних, Вінницькій, Житомирській та Київській областях. На території центральних та південних областей очікується туман. Вітер в цей день буде південно-західний з переходом на північно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 1-6° тепла, вдень 8-13° тепла; у Карпатах протягом доби від 1° морозу до 4° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +13
За даними meteoprog, 17 березня в Україні буде сніжною та дощовою. Найнижча температура повітря буде на території Харківської області. Там температура повітря опуститься до 4…+7 градусів. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +7…+13 градусів.

Погода 17 березня у Києві
У Києві 17 березня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують дощ. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 1-6° тепла, вдень 8-13°; у Києві вночі 3-5° тепла, вдень 10-12°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.