Астpолог назвав pік закінчення вiйни: “Пiде з життя той, xто зацiкавлений у вoєнних діях”

Або піде з влади, або помре один з основних гравців, які зацікавлені у війні рф проти України. Після цього війна закінчиться.

Війна країни-агресорки росії проти України може завершитися після того, як в рф помре або піде з влади один із ключових гравців, які зацікавлені у таких діях проти України.

Роком завершення війни може стати 2026-ий.

Таким прогнозом поділився астролог, хіромант і фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра Володимир Бадіян у коментарі сайту ТСН.ua.

“Або піде з влади або піде з життя саме той, хто зацікавлений у війні росії проти України. Зацікавлений не один путін, зацікавлені багато сторін.

Піде хтось з основних гравців. Через це і закінчиться війна 2026 року. Але путіна перевиберуть.

Єдине, чи буде він до кінця строку, чи ні – я не можу зараз сказати”, – спрогнозував астролог.

Хто такий Володимир Бадіян

Володимир Бадіян – ведичний астролог, хіромант, психолог, таролог, фахівець системи архітектурного планування Васту-шастра.

Що варто враховувати читачеві
Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.