Названо три міста, які планують захопити російські окупанти

Російські окупанти планують сконцентрувати сили на трьох містах. Про населені пункти, які намагатиметься захопити противник, повідомив генерал української армії Микола Маломуж.

Названо три міста, які планують захопити російські окупанти – today.ua
Військовий експерт зазначив, що загарбники зараз намагаються діяти за моделлю Авдіївки. Як відомо, там вирішальну роль відіграли артилерійські ракетні системи, керовані авіабомби, спецназ та безпілотники. На цей момент техніка ворога залучається по Бахмуту і Тимчасовому Яру, щоб перекрити логістичні шляхи й розвивати наступ на Донеччині у напрямку Краматорська, Костянтинівки та у перспективі Слов’янська.

Микола Маломуж вважає, що саме ці три крапки є метою рашистів.

Керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках наголосив, що війська окупантів намагаються вирішувати на полі тактичні завдання. Авіація використовується дуже обережно і виключно під час вирішальних атак.

Маломуж пояснив, що дії ворога зумовлені майбутніми “виборами президента Володимира Путіна”, які відбудуться 15-17 березня:

“Путін ставить нові завдання перед президентськими виборами – захоплювати все нові території, а без авіації це практично неможливо зробити. Тому росіяни жертвують літаками, змушують льотчиків літати”.

За словами генерала, російські пілоти вже відмовляються вилітати. Коли потрібно ефективне просування, окупанти застосовують фосфорні бомби та снаряди з хімічним наповненням дратівливої дії, щоб на деякий час нейтралізувати українських захисників. Такі дії не можна назвати прямою хімічною атакою, але вона приносить їм результат у боротьбі з нашими військовослужбовцями.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.