Україну накриє сніг та дощ: де вдарить температура повітря до -9 градусів

У двох областях України синоптики оголосили 2 рівень небезпечності. Там можуть зійти снігові лавини.

Погода в Україні 10 березня буде дощовою та сніговою. У деяких областях буде сильний мороз. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики також прогнозують туман у західних та південних областях України. На території Закарпатської та Івано-Франківської області можуть зійти снігові лавини. Там оголосили 2 рівень небезпечності.

Погода 10 березня
В Україні 10 березня буде мінлива хмарність. В цей день синоптики прогнозують невеликий дощ та мокрий сніг на Закарпатті, а також у північно-східних та східних областях. У західних та південних областях синоптики прогнозують туман. Вітер в цей день буде південно-східний з переходом на північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 0-5° морозу, в Карпатах до 9° морозу; вдень 4-9° тепла, у західній та південно-західній частині до 12°, на сході та північному сході країни 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -2
За даними meteoprog, 10 березня в Україні буде дощовою та сніжною. Найнижча температура повітря буде на території Сумської області. Там температура повітря опуститься до -2…+2 градусів. Найтепліше буде в Одеській області. Там температура повітря підвищиться до +2…+11 градусів.

Погода 10 березня у Києві
У Києві 10 березня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південно-східний з переходом на північно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 0-5° морозу, вдень 4-9° тепла; у Києві вночі 0-2° морозу, вдень 5-7° тепла”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Що таке Укргідрометцентр?
Український гідрометеорологічний центр (Укргідрометцентр) – державна установа, яка займається метеорологічними та гідрологічними спостереженнями на території України. Вона входить до складу ДСНС. Укргідрометцентр публікує дані про температуру повітря, атмосферний тиск, напрямок і силу вітру, опади, вологість повітря та інші показники. На офіційному сайті установи можна подивитися погоду в реальному часі та на кілька днів наперед. Фахівці надають дані про погоду не тільки по всій Україні, а й по кожному регіону та населеному пункту. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Читайте також  На Франківщині прогнозують невеликий сніг і ожеледицю

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.