Наступні місяці будуть важкими, але перемога вже близько: індійський мудрець розповів, як закінчиться війна в Україні

Наступні кілька місяців будуть важкими для українців, але перемога неминуча. Закінчення війни не означатиме кінець випробувань для країни: Україну очікує роз’єднання суспільства.

Такий прогноз зробив індійський мудрець Ануграх Шакті.

За його словами, ключові події на фронті змінять хід подій на користь України, а міжнародні лідери підсилять підтримку країни, зокрема через становлення міцного та тривалого миру за допомогою міжнародних переговорів та дипломатії.

Також, відповідно до прогнозів мудреця, Україні допоможуть союзники у боротьбі зі всесвітнім злом і вона отримає стільки зброї, що зможе прогнати ворога зі своєї землі і він визнає свою поразку.

За його словами, Україна зможе відновити власне виробництво зброї і саме це стане ключем до перемоги і дозволить повернути всі окуповані Росією землі, а участь в оборонних союзах допоможе Україні в майбутньому.

Пророцтво мудреця віщує, що саме через випробування війною і смертями Україна знайде свій шляхдо процвітання – боротьба, яку ми ведемо сьогодні, покладе початок новій ері, де правда та справедливість стануть основою відродженої сильної держави.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.