Заявив, що споживав Святі Дари: Священник попався п’яним за кермом і поплатився

Червоноградський міський суд, що у Львівській області, наклав штраф на священика Августина Тимчака, якого визнали винним у керуванні автомобілем у нетверезому стані. Під час судового засідання священик пояснив, що сів за кермо під впливом алкоголю через те, що причащався під час літургії, передають Патріоти України.

Про це повідомляє видання ZAXID.Net, посилаючись на відповідне рішення суду. Правоохоронці зупинили священика УГКЦ ще наприкінці минулого року, коли він керував автомобілем у Червонограді.

Поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння у Тимчака, зокрема, характерний запах алкоголю, блідість обличчя та нечітке мовлення.

Під час суду Тимчак визнав свою провину та пояснив, що перебував у нетверезому стані через вживання Святих Дарів під час літургії, які, за його словами, містять алкоголь.

Попри те, що священник просив не забирати в нього права, бо, за його словами, їздить до церкви на своєму авто, суд вирішив позбавити його водійських прав на один рік і наклав штраф у розмірі 17 тисяч гривень.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.