Блогерка на мільйонну аудиторію назвала ЗСУ «мʼясом», у яких «нема шансів» і закликала до перемовин

Тетяна Коряк – відома блогерка та учасниця реаліті-шоу “Супер мама” та “Міняю жінку”, народилася в Бахмуті.

Своєю заявою Коряк зробила справжній скандал та отримала хвилю хейту від аудиторії. Вона назвала українських військових “м’ясом” та назвала війну геноцидом від влади. Такі думки жінка висловила на власній сторінці Інстаграм.

З початку повномасштабного вторгнення вона зі своїм чоловіком та дитиною поїхала на Кіпр, звідки і повчає правильному життю українців.

Але у неї є виправдання своєї позиції. Вона пояснює це тим, що ситуація їй відома з обох боків. Вона бачить не тільки те, що воїни пішли захищати Україну залишивши свої родини та спокійне життя. Вважає вона і що українцям потрібно перестати вбивати російських солдатів. Сторінку вона веде російською, тож можна припустити, що в неї є і російська аудиторія. На потіху тієї частини аудиторії, вона в своїх історіях показала, як свариться з українськими жінками, котрі мають іншу позицію. За думкою блогерки, що коли в одних складні періоди, інші не повинні страждати через це. А воювати чи ні, це вибір кожного, але лише не її чоловіка.

У свої історії вона також висловилась, що ніколи б не брала зброю до рук та не вбивала б людину ні за яких обставин. Якби всі думали так як вона, то війн не було б, вважає блогерка.

Підписниця написала їй, що не всі хотіли на війну, у них не було вибору, адже на країну напали. Але і тут блогерка взялася за своє і сказала що вона бачить “в дві сторони”, буцімто українці самі винуваті, що на них напали. Подібні викиди в Україні не пройшли б безслідно, але жінка відпочиває зараз та заробляє на своїй аудиторії рекламуючи казино.

Читайте також  ЗСУ почали звільняти Луганщину та брати у полон свіжомобілізованих росіян

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.