Що передбачала Баба Ванга на 2024 рік: Від змови для вбuвствa Путіна до тeрактів

Балканський “Нострадамус” знову завдає удару, і, можливо, у людства ще є надія на кілька позитивних прогнозів.

Вважалося, що Ванга, відома як “балканський Нострадамус”, мала незвичайну здатність передбачати майбутнє. Жінка померла 26 років тому у віці 84 років, але багато її прогнозів нібито здійснилися після її смерті.

Від вбивства Путіна до проривів в медицині – що чекає нас в 2024 році.

Замах на Путіна
Сліпа ясновидиця передбачала, що в наступному році на президента Росії Володимира Путіна буде скоєно замах кимось із його країни.

Нещодавно Кремль виступив з незвичайним повідомленням, в якому заперечував, що Путін мертвий. Твердження про смерть тирана з’явилися в Telegram-каналі, де говорилося, що він помер у своєму Валдайському палаці, розташованому на північ від Москви.

Кремль також постійно заперечує заяви, що Путін хворий на рак і що його здоров’я погіршується.

У Європі можливе зростання числа терористичних атак
Ванга зробила прогноз щодо застосування зброї. Вона стверджувала, що наступного року “велика країна” проведе випробування біологічної зброї або здійснить теракт. Віщунка також передбачила, що терористи викличуть хаос в Європі.

Жахливі природні катаклізми
Містик передбачила, що відбудеться зміна орбіти, яка зазвичай відбувається протягом тривалого часу. Але якщо це станеться швидше, то ми можемо стати свідками страшних природних катаклізмів та навіть підвищення рівня радіації

Економічна криза та посилення влади Сходу
Ванга вважає, що в 2024 році відбудеться величезна економічна криза, яка вплине на світову економіку.

Це може бути пов’язано з такими факторами, як зростання рівня заборгованості, подальша геополітична напруженість і зміщення економічної могутності із Заходу на Схід.

Кібернетичні атаки
Містик стверджувала, що буде спостерігатися зростання числа кібератак. По всій видимості, просунуті хакери будуть безпосередньо зазіхати на життєво важливі об’єкти інфраструктури, такі як електромережі та водоочисні споруди, що призведе до загрози національній безпеці.

Читайте також  З початку великої війни загинули 69 бійців з Івано-Франківської громади, ще 21 воїн зник безвісти — Марцінків

Технологічні революції
У ясновидиці нібито було передбачення, що відбудеться великий прорив в області квантових обчислень. Це сталося у зв’язку з тим, що квантові обчислення швидко розвиваються і можуть вирішувати завдання швидше, ніж традиційні комп’ютери.

Якщо передбачення виявиться вірним, то в 2024 році в суспільстві може різко зрости міць штучного інтелекту.

Прориви в медицині
Ванга вважала, що може статися один з кращих досягнень в області медицини. Жінка стверджувала, що в 2024 році з’являться нові методи лікування невиліковних захворювань, включно з хворобою Альцгеймера та раком.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.