Прикарпаття втратило на війні ще трьох Захисників

На війні загинули Василь Штогрин із Богородчан, Володимир Кушнірик із Олешанської територіальної громади та Віктор Яковишак із Отинійської громади. Вічна пам’ять полеглим Захисникам України та співчуття рідним!

Родина Штогрин з Богородчан втратила на війні з лютим ворогом люблячого чоловіка, батька та дідуся Василя Штогрина. Про смерть Захисника повідомив у соцмережі голова Богородчанської громади Ростислав Заремба, інформують “Вікна”.

Василь Штогрин, 1967 року народження, повернувся з роботи з-за кордону і захищав Вітчизну з самого початку вторгнення, з березня 2022 року у лавах 710 БрО. Був бійцем штурмової роти, мужньо виконув бойове завдання і поліг у бою 29 лютого біля села Іванівське Бахмутського району Донецької області.

Завтра, 5 березня об 11 на Алеї Героїв у Богородчанах відбудеться почесна зустріч та панахида за воїном.

На полі бою загинув військовослужбовець Володимир Кушнірик, 1992 року народження з села Ісаків Олешанської сільської територіальної громади, повідомила Тлумацька міська рада.

Молодий захисник загинув, будучи вірним військовій присязі, з честю і до кінця виконавши свій службовий обов’язок. Віддав за мир в Україні найцінніше — власне життя.

“Неможливо віднайти слова втіхи, загоїти біль та гіркоту від втрати найдорожчої людини. Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, побратимам з приводу непоправної втрати. У скорботі та молитві низько схиляємо голови, вшановуючи пам’ять вірного сина України! Герої не вмирають! Слава Україні! Героям Слава!”, — йдеться у повідомленні.

Віктор Яковишак, мужньо виконавши військовий обов’язок, загинув у бою за Україну 1 березня 2024 року, повідомляє Отинійська селищна рада.

Зустріч Захисника відбудеться завтра, 5 березня, о 12:00 на площі перед памʼятником Тарасу Шевченку в селищі Отинія. Далі кортеж з тілом Воїна прямуватиме до його рідної домівки в селі Ворона.

Читайте також  Під Бахмутом загинув студент Дмитро Бойко

5-6 березня в Отинійській селищній територіальній громаді оголошено Днями жалоби за загиблим.

“Схилімо голови у скорботі, гідно вшануймо Героя, який заплатив за нашу свободу та незалежність своїм життям. Вічна шана та слава Герою!”, — йдеться у повідомленні.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.