Склав у валізу і хотів спалити: чоловік холоднокровно вбив зірку балету

У Харкові чоловік холоднокровно вбив відому балерину Марію Холодну через ревнощі.

28 лютого, в Харкові пройшла церемонія прощання з Марією Холодною – головною балетмейстеркою Харківського академічного театру музичної комедії.

17 лютого Марію вбив її чоловік, який визнав провину, залишки тіла знайшли 24 лютого.

У Харківському академічному театрі музичної комедії оголосили тиждень скорботи, повідомив директор театру Ігор Коваль “Суспільному”.

“Ця дівчина прийшла до нас молодою балериною близько 15 років тому. Вона дуже талановита дівчина, красуня, контактна. З нею дуже приємно було працювати. Вона дуже винахідлива, а тому стала балетмейстеркою, а потім головною балетмейстеркою в театрі”, — зазначив Коваль.

Про зникнення Марії повідомила її мама 19 лютого, вона подзвонила директору театру і сказала, що балерини не буде на репетиції.

“Мені подзвонила її мати і сказала: “Маші на репетиції не буде. Вона зникла”. І ми почали чекати. Її мати написала заяву в поліцію, тому що вона дуже відповідальна дівчина. Якби це була інша людина, яка могла кудись поїхати і не попередити, то не було б таких хвилювань. Але це не про Машу, це не схоже на неї. А тому ми всі почали нервувати. І у нас були погані думки”, – розповів Коваль.

Судмедекспертиза постановила, що причиною смерті стали чотири ножових поранення, після яких тіло розчеленили, склали у валізу і намагалися спалити.

Чоловік Марії, головний підозрюваний, визнав провину і перебуває під вартою.

Пара почала жити окремо на початку 2024 року, але чоловік продовжував стежити за балериною, отримав доступ до її месенджерів і читав листування артистки. Поліція розповіла, що мотивом вбивства стали ревнощі.

Без матері залишився 12-річний син.

Читайте також  “Гасив об його шкіру сигарети, примушував їсти власну блювоту і екскременти”: вітчим жорстоко вбив маленького хлопчика

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.