Мoжете зaлишитись без номеpа. Київcтар ввoдить нові пpавила для коpистувачів. Деталі…

Абоненти мобільного оператора можуть втратити свій номер.

Більшість громадян України, які користуються мобільним зв’язком, обирають Київстар. Однак компанія попереджає про можливість відключення від послуг через важливий момент.

Про це йдеться у заяві мобільного оператора, пише Стіна.

Повідомляється, що керування терміном дії гарантує безперебійне обслуговування абонентів мобільного оператора. абонентам важливо пам’ятати, що термін дії номера мобільного оператора Київстар буде продовжено на 1 рік за певних умов.

У компанії Київстар наголошують, що ці умови дещо відрізняються для контрактних абонентів та абонентів на підписці.

Для контрактних абонентів мобільного оператора “Київстар” термін дії номера не обмежується одним роком. Однак, якщо абонент не використовує мобільний зв’язок, термін дії закінчується через 60 днів без активності за номером абонента.

Активність включає дзвінки, повідомлення та поповнення мобільного рахунку. Дату підключення пакета можна знайти у мобільному додатку Мій Київстар, де доступні всі дані за контрактом.

Для абонентів мобільного оператора “Київстар” на підписці термін дії номера триватиме на 1 рік за умови поповнення рахунку будь-якою сумою та будь-яким способом, а також при дзвінках за номерами, що входять та вихідні. Тривалість дзвінків має становити хоча б кілька хвилин.

Абоненти мобільного оператора Київстар повинні знати не лише дату закінчення терміну дії номера, а й дату активації та термін дії свого тарифного плану.

Для перевірки терміну дії номера можна скористатися комбінацією *114#.

Представники компанії “Київстар” наголосили, що в період нестабільності, спричиненої воєнними діями, вони активно вживають усіх необхідних заходів для забезпечення надійної роботи своєї інфраструктури. У містах України, таких як Київ, Львів, Дніпро та інші, “Київстар” уже встановив понад 27 тисяч резервних джерел харчування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.