Звільнення територій почнеться в 2024 році: екстрасенс заглянув у майбутнє і назвав рік закінчення війни

В 2024 році в Україні ще триватимуть бойові дії, існує загроза окупації нових територій, проте в недалекому майбутньому буде звільнено Запорізьку та частину Херсонської області. У 2025 році є шанси на затихання війни, а у 2026 – повне закінчення.

Такий прогноз зробив екстрасенс Валерій Шатилович ще 29 грудня 2023 року.

За його словами, є всі шанси, щоб звільнити Запорізьку область і частину Херсонської області. Проте звільнення буде даватися з великими втратами. Екстрасенс бачить можливості й для звільнення Донецької області, проте найважче буде на Луганщині.

“В 2026 році вже не бачу війни, тут бачу людей, які радіють, плещуть в долоні, але в повітрі ще є запах війни. Це може бути, що якісь території ще не будуть звільнені, чи якісь локальні конфлікти ще будуть тривати”, – зазначив Шатиловчи.

За його словами, зараз Україна все ще знаходиться у підвішеному стані, і на даному етапі потрібно лише тільки йти вперед і воювати. На даний момент Україна ще не може закінчити війну: вона між двох вогнів, двох сил.

Екстрасенс переконаний, що Україні треба “відпрацювати” свою карму, щоб війна не повторилася.

“Одна з помилок України, про яку говорять астрологи, це зрада Україною власної віри – ми відреклися від нашої віри, слов’янських богів, в яких вірили наші предки. Ось і зараз всі слов’янські народи страждають – з того часу на нашій території страждають всі люди, це і частина Росії, Білорусі”, – резюмував Шатилович.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.