В темряві війни з’явиться іскра надії: знайдено пророцтво старця Дорофея про перемогу України

За його словами, у 2024 році небеса відкриються і мир спуститься на землю.

Пророки, які жили ще задовго до сьогоднішніх подій, пророкують перемогу України у російсько-українській війні. Зокрема, за словами старця Дорофея, у 2024 році Україна відкриє нові горизонти та стане символом незламності та надії для всього світу.

Про це сказано на YouTube-каналі «Український молитовник», передає «Апостроф».

За його словами, саме у 2024 році український народ підніметься, воскреснувши об’єднаним і непохитним у своєму прагненні до свободи та миру. Він побачить, як його діти більше не знають страху, а лише спокій та радість.

– В темряві війни з’явиться іскра надії, яка стане полум’ям опору та силою духу – рік 2024 стане віхою на шляху цієї Нації.

Це буде рік, коли мужність та відвага народу, що не зламалася під тягарем війни, стане світлом, що прокладе шлях до миру.

У цьому році небеса відкриються і мир спуститься на землю як довгоочікуваний дощ на полях, де колись лунали вибухи, виросте колосся, символізуючи нове життя та Відродження”, – пророкував віщун.

Пророцтво також передбачає, що у цей період міжнародна спільнота об’єднається навкруги України, висловлюючи підтримку її прагненню до миру та справедливості. З різних куточків світу прибуде підтримка, і разом їх зусилля будуть спрямовані на будівництво майбутнього, де війна залишиться лише в минулому, стаючи лише спогадом.

– Коли настане рік 2024, земля України огорне свій народ теплими обіймами миру – від великих міст до маленьких селищ, люди відчують полегшення та відновлення, серця, які були обтяжені страхом і болем, знову наповняться радістю та Надією у цьому новому світі, де панує мир, – казав Дорофей.

Читайте також  Як КРИМ дасть змогу делегітимізувати парламент Пуйлостану

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.