“Світлі, справжні, 23 роки”: у боях за Україну загинуло двоє захисників із Заходу

На війні проти російських окупантів 14 лютого загинули Іванішин Артем Володимирович і Кондратюк Вадим Олександрович. Воїнам було по 23 роки.

Про трагедію повідомила у Facebook Координаційна рада з молодіжної політики при Вінницькій облраді. Прощання із захисниками України заплановане на неділю, 18 лютого, у храмі Воскресіння Христового УПЦ у місті Вінниця.

Воїнів поховають на алеї Слави Героїв Сабарівського цвинтаря.

Іванішин і Кондратюк захищали країну в об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції України “Лють”.

Вадим Кондратюк – випускник юридичного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса. Артем Іванішин навчався на третьому курсі Вінницького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

“Загинули… Вадим та Артем… Світлі, справжні, 23 роки”, – написав у Facebook вінницький політик Микола Філонов.

Директорка КП “Вінницький муніципальний центр інновацій” Світлана Ярова показала останнє листування з Іванішиним, в якому той розповідав, що на їхній ділянці фронту – обстріл.

“Це були мої хлопці. У мене ніколи більше не буде таких, як ви. Готових до будь-яких двіжух, фестивалів, молодіжних центрів, зустрічей із виборцями 24/7. Душевних, відповідальних і альтруїстичних. Інфікованих волонтерством і бажанням зробити цей світ кращим місцем для життя”, – написала вона про загиблих.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.