Остання шана та честь: під Бахмутом зaгuнув 27-річний Богдан Ігнатюк з Прикарпаття

У боях за Україну загинув студент ІV курсу факультету іноземних мов кафедри французької філології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Богдан Ігнатюк.

Богдан Ігнатюк народився 10 грудня 1996 року у селі Середній Березів на Івано-Франківщині. Став на захист Батьківщини, навчаючись на третьому курсі факультету іноземних мов кафедри французької філології. Приступив на службу у квітні 2023 року.

Сумна звістка з передової про загибель Богдана прийшла 9 лютого, йдеться в повідомленні ПНУ.

“Колектив університету, викладачі, студенти висловлюють свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя. Світлий, добрий спомин про захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах. Вічна та світла пам’ять!” — пишуть на сайті університету.

Як розповіла в соцмережі викладачка Прикарпатського університету Тамари Ткачук, Богдан служив у 116 окремій механізованій бригаді під Бахмутом. Був важко поранений, перебував у реанімації.

“Він хотів створити власний театр, зробити постановку своєї п’єси, писав вірші, творив музичні композиції. Не судилося. Люди забрали життя”, — написала Тамара Ткачук.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.