Сум, біль та невиносима втрата! На війні загинули 12 Героїв із заходу України

Сьогодні, 1 березня у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Володимир Євстафієв
Із початком повномасштабного вторгнення рф добровольцем став на захист Батьківщини до лав 15-ї бригади оперативного призначення імені Героя України лейтенанта Богдана Завади. Виконував бойові завдання на південному та східному напрямках.

Геннадій Михальов
Із перших днів повномасштабного вторгнення рф сім’я Михальових переїхала до Львова, а сам він добровільно став на захист держави до лав 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка. Боронив державу на Миколаївщині, Одещині та Харківщині.

Роман Сенейко
Був солдатом військової частини А1962. Помер 27 лютого у реанімаційному відділенні лікарні міста Красноград Харківської області.

Тетяна Чубенко
Після збройної агресії російської армії на сході України та тимчасової окупації міста Лисичанськ, Тетяна вступила до лав 24 механізованої бригади, де здобувала військовий досвід. Переїхала до Яворова. Після початку повномасштабного вторгнення з мужністю виконувала свій обов’язок в складі 101 бригади сил тероборони. Була санітарним інструктором. Померла 27 лютого 2024 року під час відрядження до військової частини для проходження курсу базової загальновійськової підготовки.

На Рівненщині в останню дорогу провели Героїв, які загинули на фронті.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Олександр Шеремет
Молодий військовослужбовець сміливо відстоював Незалежність на Сході України. Служив у лавах 104-ої окремої бригади територіальної оборони на посаді стрільця-помічника гранатометника. Загинув воїн внаслідок мінометного обстрілу у Харківській області.

Ілля Яцковець
У лавах ЗСУ служив з 2021 року, мав посаду оператора відділення управління батареї артилерійського дивізіону та звання старшого солдата. На жаль, 22 лютого 2024 року у ході виконання бойового завдання воїн загинув.

Читайте також  Регіна Тодоренко вперше порушила мовчанку щодо війни в Україні, наперекір Владу Топалову: “Це руйнує нашу родину”

Василь Жакун
Призваний за мобілізацією у лютому 2022 року. Служив гранатометником 3 стрілецького відділення 3 стрілецького взводу 2 стрілецької роти 104-ої окремої бригади територіальної оборони. 25 лютого 2024 року воїн загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Василь Власюк
Став на захист Батьківщини 25 лютого 2022 року у лавах 104-ої окремої бригади територіальної оборони. 20 лютого 2024 року у ході ведення бойових дій на Харківському напрямку військовослужбовець загинув.

Олександр Корицький
До Збройних Сил України був мобілізований в березні 2023 року. Службу проходив у званні молодшого сержанта, був командиром бойової машини – командиром відділення механізованої роти. Загинув 26 лютого 2024 року у Донецькій області. В Героя залишилися батьки та брат.

Олександр Шнайдер
У 2018-2021 роках служив у лавах ЗСУ за контрактом, брав участь в АТО/ОСС. У березні 2022 року був призваний на військову службу за мобілізацією. Служив бухгалтером економічної служби військової частини у званні головного сержанта. Олександр помер 27 лютого 2024 року на військовій службі.

Павло Горпенюк
З початком повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року за покликом серця пішов захищати рідну землю. У Здолбунівському військоматі йому відмовили, у місті Рівне був зарахований до Рівненської 104-ї бригади ТРО. Воїн захищав Україну у найгарячіших точках фронту, брав участь у найзапекліших боях. З липня 2023 року у складі 3-ої штурмової бригади боронив Україну в Авдіївці Донецької області. Загинув воїн 26 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Валентин Ковальов
У Збройних Силах України був командиром автомобільного відділення підвозу боєприпасів, взводу технічного забезпечення, 3-го механізованого батальйону військової частини А 4447, мав звання сержант. 22 лютого 2024 року помер у госпіталі від поранення, отриманого внаслідок мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Читайте також  «Ігоря застрелив від люті терорист Моторола, бо українець не впав перед ним на коліна»: виставка у Франківську

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.