На Вінничині чоловік загинув при спробі забрати власну дружину від сусіда

Нічний візит до сусіда за своєю дружиною фатально закінчився для 59-річного жителя села Качанівки. Чоловіка побили, а в реанімації він помер. Його кривдникові загрожує до 10 років позбавлення волі.
Як правило, багато «мильних серіалів» рясніють сюжетами з «любовними трикутниками» і ексцентричними розв’язками з ударом кулаком по обличчю. На відміну від кіношних розбірок, в житті все куди трагічніше.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, в поліцію Хмільника надійшов сигнал від 39-річного чоловіка. Він зізнався, що побив сусіда, який прийшов до нього додому вночі. На місці правоохоронці з’ясували, що потерпілий прийшов до нього за своєю дружиною і почав «з’ясовувати відносини». Під час сварки господар наніс гостю декілька ударів дерев’яним держаком по голові, а потім сам викликав швидку допомогу і поліцію.

Медикам в райлікарні врятувати потерпілого не вдалося. У будинку поліцейські вилучили сам держак – знаряддя злочину, і закривавлений одяг загиблого.

За даним фактом слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 10 років позбавлення волі. В принципі, справу можуть і перекваліфікувати на «перевищення самооборони» або «вбивство з необережності», і тоді підозрюваного можуть засудити навіть до умовного терміну.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.