“Ааа, ви хочете, щоб я 3**хла?”: сусіди найстаршої породіллі України розповіли про дивну поведінку 78-річної мами

Чернігівчанка, яка народила дитину в 65 років, хоче повернути її собі.

Через декілька тижнів, в кінці лютого, виповниться 13 років з того часу, як в Україні вперше за останні роки жінка народила у 65 років дитину. Йдеться про чернігівчанку Валентину Підвербну, якій наразі 78 років та її 12-річну доньку Анну-Марію.

Як з’ясував ТСН.ua, незабаром в Чернігові розпочнеться апеляційний судовий процес, завдяки якому Підвербна-старша планує повернути собі доньку, яку у неї відібрав суд першої інстанції та яка зараз перебуває в реабілітаційному центрі.

“Вчора відклали засідання на лютий”, – повідомив нам адвокат пенсінерки Андрій Котенок.

За його словами, суд також має заслухати думку доньки Валентини Підвербної щодо ситуації, яка склалась у них в родині.

Своєю чергою, сусіди Валентини Підвербної в коментарі для ТСН.ua розповіли, що поведінка пенсіонерки значно змінилась після того, як вона стала жити без доньки.

“Зараз я дуже рідко бачу Валентину Григорівну. Раніше часто зустрічала. Але за останній час найбільше запам’яталось те, що близько 6 години ранку 29 січня вона, перебуваючи у себе в квартирі, почала кричати: “Аааа! Ви хочете, щоб я з**хла? Ви хочете, щоб я з**хла?”. При цьому інших голосів не було чутно, тому можно зробити висновок, що Валентина Григорівна була у квартирі одна. Чи була це розмова по телефону? Не було схоже на якийсь діалог. Складалось враження, що вона розмовляла сама з собою”, – розповіла нам одна з сусідок Підвербної.

В той же час, і адвокат Підвербної Андрій Котенок, і речниця поліції Чернігівської області Наталія Слабеняк нам повідомили, що немає відомостей про те, що останнім часом хтось погрожував Валентині Підвербної.

Читайте також  Зі свого святкового новорічного столу Ляшко нагодував бездомних на вокзалі

Наші джерела в правоохоронних органах не виключають, що Підвербна могла кричала про смерть тому, що в неї “можливо, був такий настрій“.

Скандал навколо родини Підвербних: що відомо
Про Анну Підвербну та її матір стало відомо в лютому 2011-го. Валентина Підвербна народила доньку у віці 65 років шляхом штучного запліднення.

Навесні 2023 року, коли Анні Підвербній було повних 12 років, розгорівся гучний скандал. У квітні дівчина опублікувала в соцмережах низку дописів, в яких повідомила про те, що її мати, 78-річна Валентина Підвербна, начебто знущається з неї – ображає, не дозволяє виконувати елементарні гігієнічні процедури.

Після публікації допису до квартири Підвербних приїхали правоохоронці, психологи, соцслужби. Дитина була вилучена і направлена до лікарні для обстеження, а згодом переведена до реабілітаційного центру в Чернігівській області.
20 жовтня цього року Новозаводський районний суд Чернігова ухвалив рішення відібрати 12-річну доньку у Підвербної.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.