Пекучий біль скорботи: на війні поліг прикарпатець Михайло Дробницький

Михайло Дробницький поліг на Донеччині.

На війні загинув Михайло Дробницький з с. Григорів Рогатинської громади.

“Майже два роки наш земляк з Підмихайлівського старостинського округу давав відсіч російському окупанту на Сході. За його плечима оповитий війною Слов’янськ, Лиман… шлях важких боїв. Але 28 січня на околицях Лиману на Донеччині серце навідника 2 механізованого відділення 7 механізованої роти зупинилося назавжди”, – йдеться у повідомленні Рогатинської міської ради.
Довідково: Михайло Дробницький народився у селі Григорів 21 липня 1967 року. Крім брата у сім’ї зростало ще дві молодші сестри – Галина і Марія, яких дуже любив. Юнак навчався у місцевій школі та продовжив здобувати освіту в Ходорівському училищі. Відтак пройшов військову службу в армії та будував своє доросле життя. Професійний шлях майбутній захисник розпочав столяром. Тривалий час заробляв на життя також у Чехії, а після повернення додому, в Григорів, до останніх днів піклувався про своїх стареньких батьків.

До лав ЗСУ земляк був мобілізований 3 травня 2022 року. Солдат проходив службу у 2 механізованому відділенні 3 механізованого взводу 7 механізованої роти.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.