Бeзмежний бiль та гіpкий смуток. За секунду втpатив всю pодину: росіяни бeзжально вбuлu дpужину та доньку вiйськового

Російська ракета повністю зруйнувала квартиру Володимира Машкіна у Харкові, де він жив зі своєю дружиною та 8-річною донечкою.

Російські окупанти безжально атакували Харків.

Внаслідок обстрілу 23 січня загинули дружина та 8-річна донька українського військового Володимира Машкіна.

Про це повідомляє Управління у справах молоді та спорту Харківської ОДА.

Російська ракета влучила в будинок, де Володимир жив разом з родиною. Ворог вщент зруйнував квартиру, у якій була кохана дружина військового та його рідна донечка.

“Вранці (23 січня – Главред) ракета країни-терориста потрапила в будинок, де проживав Володимир зі своєю сім’єю. Внаслідок вибуху, який вщент зруйнував квартиру, загинули жінка та 8-річна донька спортсмена. Важка звістка про загибель родини застала Володимира, який з початку військової агресії ворога пішов добровольцем до лав ЗСУ, на службі”, – йдеться у повідомленні.

Що відомо про Володимира Машкіна

Володимир Машкін був гравцем харківського регбійного клубу “Легіон XIII”, майстром спорту з регбі та регбіліг. Також він був гравцем національної збірної команди України з регбіліг.

На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Володимир пішов добровольцем на фронт.

Удар по Харкову 23 січня
Зранку 23 січня росіяни вдарили ракетами по Харкову. У місті пролунали потужні вибухи, після яких стало відомо про те, що в місті було зруйновано житловий будинок, є жертви. У багатьох будинках зникла вода та світло.

Згодом з’явились фото та відео, на яких було видно, що росіяни знищили весь під’їзд будинку. Внаслідок атаки також був пошкоджений газопровід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.