На війні зaгuнули 7 Героїв із заходу України

Сьогодні, 24 січня, у Львівській області прощаються із загиблими, які віддали своє життя за Україну через російську агресію.

Про це повідомили у Львівській ОВА.

Сергій Колтовський
Воїн був стрільцем-санітаром 2 відділення 2 стрілецького взводу 4 стрілецької роти 2 стрілецького батальйону військової частини.
Загинув 18 січня 2024 року під час виконання бойового завдання поблизу села Терни Краматорського району Донецької області.

Сергій Дзьоба
Був бійцем 53-ї окремої механізованої бригади імені князя Володимира Мономаха. Захищав Україну з перших днів повномасштабного вторгнення. Воював на Бахмутському напрямку та був поранений біля населеного пункту Кліщіївка. В лікарні йому поставили невиліковний діагноз через що і помер.

На Рівненщині попрощались із п’ятьма полеглими Героями: Михайлом Токарцем, Валерієм Велесиком, Юрієм Савичем, Володимиром Босиком та Олегом Китуном.

Про це повідомили у Рівненській ОВА.

Михайло Токарець
У 2014 році Михайло добровольцем став на захист Батьківщини, два роки служив у зоні проведення АТО, мав статус учасника бойових дій. Вже на другий день після початку повномасштабного вторгнення знову взяв до рук зброю. 55-річний старший сержант Михайло Токарець загинув 15 січня 2024 року внаслідок ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Валерій Велесик
До війська був призваний у березні 2022 року. Служив на посаді стрільця-санітара. На жаль, воїн загинув під час виконання бойового завдання у Донецькій області.

Юрій Савич
До лав ЗСУ був призваний у березні 2023 року. Служив Юрій на посаді водія. На жаль, 15 січня внаслідок отриманої під час бойового завдання в Луганській області мінно-вибухової травми, несумісної з життям, воїн загинув.

Володимир Босик
На службу воїна призвали у квітні 2023 року. Молодший сержант служив старшим сапером у 117-й окремій механізованій бригаді. Військовий загинув 17 січня внаслідок артилерійського обстрілу у Запорізькій області.

Читайте також  На війні загинув випускник Прикарпатського університету Остап Пітчук

Олег Китун
До повномасштабної війни чоловік працював вчителем фізкультури у Більськовільському ліцеї та був тренером з боксу. На службі Захисник з моменту формування тероборони – з 2021 року. На жаль, старший лейтенант загинув у бою на Харківщині.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.