Ці речі на вашій кухні притягують бідність: позбавтеся від них негайно

Кухня в будь-якому будинку має дуже більше значення і саме там концентрується енергетика всіх членів сім’ї. Це приміщення потрібно заповнювати дуже акуратно і стежити за тим, щоб на кухні зберігалися речі з позитивним потенціалом.

Які речі на вашій кухні можуть притягувати проблеми з грошима і бідність – читайте нижче.

Банки та пляшки
Велика кількість порожніх банок і пляшок на кухні символізує бідність і проблеми. Посуд для консервування продуктів зберігайте в коморі або підвалі, в крайньому разі – на балконі. Але з кухні приберіть.

Тріснутий і надколотий посуд
З давніх часів вважається, що надколотий і тріснутий посуд приносить неприємності. Позбавтеся від усього, що явно не годиться для використання. Так, і улюблену чашку з тріщиною також відправляйте в смітник.

Сміття
Візьміть у звичку виносити сміття щодня до настання вечора. Запах сміттєвого відра явно не зроблять вашу кухню приємним місцем. А відходи теж символізують бідність – позбавляйтеся від них швидше.

І переберіть полки – там стоїть багато предметів, якими ви давно не користуєтеся і користуватися не будете: старі контейнери, зламані ножі, дошки для оброблення.

Сухі квіти
Про те, що зберігати в будинку сухі квіти не можна, знають не всі. Найкрасивішим букетам з сухих квітів не місце на вашій кухні. І це стосується будь-яких предметів інтер’єру, які прикрашені сухим листям і квітами. Краще поставте горщик з живою квіткою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.