А Франківські медики найкращі!: Сумська повернулася до України і поскаржилася на лікування в Австрії: Крапельниці не допомагали

У Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківської міської ради пролікували акторку та телеведучу Ольгу Сумську, яка повернулася з відпочинку в Австрії. Народна артистка України звернулася до медиків зі скаргою на біль у животі.

Зірка зізналася, що за кордоном їй не надали необхідного лікування, хоч аналізи українки були поганими. Про це написали на сторінці ЦМКЛ у Facebook.

Як повідомляється, артистка мала гострий больовий синдром у животі з диспепсичними розладами та вираженими явищами інтоксикації.

“Я не отримала належної медичної допомоги, не дивлячись на те, що мої аналізи показували, що мені потрібна була серйозна терапія. Крапельниці, які мені ставили, не допомогли, і те лікування не привело до полегшення мого стану. Я вирішила повернутись до України, незважаючи на те, що це було ризиковано, адже дорога тривала 18 годин”, – розповіла акторка

Попри побоювання, артистка благополучно перетнула український кордон і відчула полегшення, опинившись на рідній землі. Знайомі порадили їй звернутися саме до франківських медиків.

“Вони раніше лікувались у цій лікарні, тому знали, що мені нададуть тут висококваліфіковану медичну допомогу. Наші лікарі найкращі, найдосвідченіші і найлюдяніші. Я вдячна колективу лікарні”, – наголосила Ольга Сумська.

Після інтенсивної терапії і лікування в ЦМКЛ стан Ольги Сумської значно покращився. Акторка вже виписана з лікарні і збирається на гастролі, зазначили в медичному центрі.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.