На війні зaгuнув 37-річний солдат Святослав Король із Прикарпаття

Святослав Король до останнього залишився вірним військовому обов’язку. Загинув Захисник під час виконання бойового завдання. Героєві тепер назавжди 37.

Про загибель Захисника повідомили в Угринівській територіальній громаді, інформують “Вікна”.

Святослав Король народився 17 квітня 1987 року, жив у селі Угринів. Ріс у творчій сім’ї художників, сам столяр за фахом, багато років працював у цій галузі.

Мобілізований 25 жовтня 2023 року, захищав Україну на Північному напрямку, в районі н.п. Синьківка Куп’янського району Харківської області.

Герой-доброволець Святослав Кололь загинув 17 січня 2024 року під час ворожого мінометного обстрілу.

Без батька залишився 13-річний син Артур, без сина залишились батько Євген і мати Ірина, без рідної людини — брати Віталій та Юрій.

“Висловлюємо щирі співчуття неповнолітньому синові Артурові, батькам, братам, всім родичам, друзям та побратимам військовослужбовця. У цій сім’ї на захист України стали троє чоловіків, всі добровольці. Батько Євген з 28 лютого 2022 року брав участь у боях за Гостомель та Ірпінь, демобілізований за віком. Молодший брат загиблого також несе службу в лавах ЗСУ. Розділяємо ваше горе та схиляємо голови в скорботі. Страшна і жорстока війна забирає найкращих. Вічна пам‘ять, вічна шана, вічна слава Герою!”, — йдеться у співчутті від сільського голови Угринова Мирослава Вівчаренка.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.