ДАТА ЗАКІНЧЕННЯ ВІЙНИ! Байден влетів в ефір: термінове звернення США — слухайте всі і обведіть цей день червоним!

Повномасштабна війна Росії з Україною може закінчитися у 2024 році. У США назвали головну умову завершення бойових дій на території нашої країни.

Американський консультант зі стратегічного управління Стівен Копітс заявив, що війна може скоротитися на цілий рік, якщо втрати російських окупантів досягатимуть таких же рекордних значень, як зараз. Деякі американські можновладці вважають, що президент Росії Володимир Путін закінчить своє життя, як Микола II, останній імператор Російської імперії, той зрікся престолу 1917 року після 23-річного самодержавного правління.

Російський журналіст розкриває свою думку, пояснюючи сценарії, при яких громадяни Росії можуть усвідомити ситуацію та виступити проти політики Путіна.

Ігор Яковенко. описав ситуацію, за якої можлива перемога України без виходу на кордони 1991 року.

«Я думаю, цілком можливо, що перемога України відбудеться не після того, як буде зачищена вся територія України до кордонів 1991 року. Цілком можливо, що це може статися раніше, наприклад, завдяки тому, що внаслідок деокупації Криму відбудеться внутрішній злам російської державної машини.», — розповів Яковенко.

Після цього журналіст спрогнозував події, які різко змінять хід війни.

«Тут дуже проста історія: з Криму все почалося, Кримом все може й закінчиться. Крим — це така «Кощеєва голка» путінської імперії. Просто є розуміння того, що коли станеться деокупація Криму, то це буде дуже сильним потрясінням для тих людей, які зараз перебувають на фронті, і тих людей, які їх підтримують, тому що настане розуміння того, що насправді Путін, як то кажуть, «цар несправжній» і війську пора б збунтуватися«, — додав соціолог.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.