Матeматик з Укpаїни pозшифрував “Кoд да Вiнчі” та нaзвав дату кiнця cвіту

Тернопільський математик та член ГО “Академія будівництва України” Анатолій Пасько заявив, що Зміг розшифрувати “Код да Вінчі” і таким чином пояснив вирахувану дату кінця світу.


Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на тернопільське видання “Свобода“.

Кілька років тому співробітниця Каліфорнійського університету Сабріна Сфорца Галіція заявила, що вирахувала дату кінця світу — 21 березня 4006 року.

Вона не пояснила, як це їй вдалось, однак вказала, що скористалась у своїх розрахунках фрескою “Таємна вечеря”, яку створив видатний вчений Леонардо да Вінчі. Саме пояснення до розрахунків цієї дати привів Анатолій Пасько.

За словами тернопільського інженера він випадково натрапив на розгадку “Коду да Вінчі”. Пасько пояснює, що за столом на фресці 12 апостолів та Ісус, крім того, за їх спинами 8 простінків. Таким чином утворюється число 21, яке вказує на день кінця світу.
За словами Анатолія Паська місяць він вирахував за допомогою трьох вікон на фресці да Вінчі за якими весна, що вказує на третій місяць від початку року – березень. Щоб визначити рік кінця світу інженер порахував пальці на ногах, руках, які видно на фресці та додав їх до тріщин, які зображені на стелі.

Під час цих підрахунків в українського ентузіаста вийшло число 4006.

Таким чином, Анатолій Пасько вирахував “Код да Вінчі”, що вказує на кінець світу, який, можливо, настане 21 березня 4006 року.

Зазначимо, що “Код да Вінчі” — це назва містичного роману Дена Брауна у якому головний герой розшифровує релігійні символи, що вказують на альтернативну історію християнства.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.