“Війна давно б закінчилася”: Путін цинічно прокоментував відмову України від переговорів (відео)

Тема переговорів, схоже, дуже його турбує.

Кремлівський диктатор Володимир Путін заявив, що Росія начебто була готова до переговорів. Але приїхав Борис Джонсон і переконав Україну не йти на цей крок.

Цю та іншу порцію маячні Путін видав на зустрічі з головами муніципальних утворень суб’єктів РФ. Звісно ж, не минулося без традиційних покашлювань і хапань ротом повітря (дивіться відео нижче).

“Відмовившись від переговорів, а вони відмовилися від переговорів! Але нагадаю, у Стамбулі про все домовилися, кажу це вам, головам муніципальної влади, всі громадяни мають це знати, але ви напряму з людьми працюєте. Ми ж домовилися про все. Ба більш, керівник переговорної групи з боку України поставив навіть під цим свій підпис. Підпис стоїть, у нас документ он лежить”, — сказав диктатор.

ПУТІН ЦИНІЧНО ПРОКОМЕНТУВАВ ВІДМОВУ УКРАЇНИ ВІД ПЕРЕГОВОРІВ
“Нам лише говорили: треба знак якийсь подати, що Росія дійсно має намір піти на рішення цих питань мирним шляхом, треба війська відвести від Києва, відвели. Через день вони викинули на смітник усі домовленості”, — додав він.

Далі Путін почав скаржитися на те, що начебто колишній прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон відмовив Україну від домовленостей з Росією: “Ну придурки, ні?! Якби ми пішли на це, вже все давно б закінчилося півтора року тому”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.