Я кричала і плакала: під Києвом у “швидкій” знущалися над породіллею

У швидкій допомозі ледь не угробили породілля та її дитину.

Породілля з Фастова розповіла, як над нею знущалися лікарі швидкої допомоги. Медики повинні були доставити її в Київську обласну лікарню через загрозу передчасних пологів. Жінка сама оплатила 800 гривень для того, щоб заправити карету швидкої допомоги і поїхати в пологовий будинок. Але по дорозі почали відбуватися жахливі речі.

В машині було дуже холодно, водій їхав неакуратно по ямах і вибоїнах, а лікар взагалі сіла в кабіну до водія, залишивши породіллю одну. Про це постраждала від лікарів Поліна Дяченко написала на своїй Facebook-сторінці.

“Замість того, що б поїхати нормальною дорогою, водій поїхав якимись полями, і вбиваючи мою дитину, мене трусило, кидало і три рази повністю лежачу відірвало від ліжка, підкинуло вгору і вдарило всім тілом об ліжко. Я пристойно вдарилася грудною кліткою, про живіт я взагалі мовчу!” – написала Поліна.

Потім ситуація прийняла несподіваний поворот. Замість пологового будинку водій почав підвозити і залагоджувати справи сторонньої жінки, яка була в машині. Лікар, як і раніше сиділа з водієм.

“Лікаря зі мною не було, була стороння жінка, яку ми і повезли спеціально по цій дорозі, що б висадити, ми її підвозили. Коли жінка вийшла, лікар до мене не пересіла і залишилася в кабіні водія з якоюсь бабою. Коли мені стало зовсім погано, нікого поруч не було, щоб покликати на допомогу, з кузова в кабіну водія не докричатися при закритому вікні. Заїхавши в Київ водій знову відхилився від маршруту в лікарню. А знаєте чому? Він повіз ту саму бабцю зі своєї кабіни за її особистими справам!! – продовжила розповідь жінка.

Читайте також  Поки ви непритомні: медсестра показала, що коять з тяжкохворими

Після цього породілля почала кричати і плакати, у неї почалася істерика.

“Я плакала та кричала, що б мене везли в лікарню, що мені погано, що мене три рази підкинуло і вдарило. Коли я зрозуміла, що за мої ж 800 гривень ніхто мене в лікарню зараз везти не буде, ми чекаємо бабку і нам тепер ще більше їхати по часу, що можливо від ударів плацента відшарувалася до кінця і моя дитина зараз в мені гине, ось тоді у мене почалася паніка і істерика. Лікар на мене дивилася, але з кабіни водія не вийшла”, – розповіла Поліна.

На щастя, все закінчилося благополучно і жінка з дитиною все-таки була доставлена в пологовий будинок. Поліна опублікувала номери карети швидкої допомоги, щоб люди знали про жахи, які з нею там відбулися.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.