Підпаліть лавровий листок у своєму будинку. Навіщо? Ви будете приємно здивовані результатом…

Кожен будинок має свій аромат. У когось він пахне парфумами або кавою, в інших же домашньою їжею або теплим молоком.

Але бувають оселі, в яких присутній запах неймовірної свіжості та чистоти. При цьому ви почуваєтеся там дуже затишно, бо це не штучний запах освіжувача повітря.

Дуже може бути, що ці люди знають спосіб, яким користувалися стародавні греки і римляни. Вони застосовували лавровий лист не тільки в кулінарії, а й використовували його для очищення приміщень від неприємних запахів і вогкості. Для цього вони підпалювали листя лавра…

До речі, якщо проробляти таку процедуру часто, можна позбутися не тільки запаху, а й запобігти деяким хворобам і поліпшити самопочуття. Доведено, що запах лаврового листа діє на організм заспокійливо і болезаспокійливо.

Лавровий лист здатний запобігти нападам епілепсії, побороти стрес, втому і безсоння. Це пов’язано з тим, що в цій прянощі містяться цинеол і специфічні ефірні олії, які звільняють дихальні шляхи та сприяють розслабленню всього організму.

Щоб відчути на собі розслаблювальний ефект уже за 10 хвилин, підпаліть кілька сухих лаврових листів над відповідною ємністю. Через деякий час ви відчуєте приємний запах, яким наповниться кімната.

До речі, лавровий лист вважається символом чистоти, успіху та перемоги. Магічні властивості рослини були помічені ще в давнину. З лавровим листом проводили різні ритуали для здійснення бажань. Досі дехто зберігає біля вхідних дверей гілку лавра як оберіг.

Як то кажуть, під лежачий камінь вода не тече, тож не полінуйтеся й спробуйте виконати своє бажання за допомогою цієї прянощі.

Напишіть бажання на лавровому листі й підпаліть його.

Бажання обов’язково збудеться, якщо ви позитивно налаштовані. Сила думки творить дива, вірте в диво – і всі ваші мрії стануть реальністю.

Читайте також  Зодіакальний гороскоп на вересень 2023 року для всіх 12 знаків

Крім того, лаврове листя є надзвичайно ефективним у боротьбі з тарганами. Його запах відлякує тарганів, при цьому такий засіб абсолютно безпечний як для ваших дітей, так і для домашніх улюбленців.

Ви можете використовувати їх сухими або свіжими, але для кращого ефекту використовуйте сухі, оскільки їхній запах сильніший.

Корисні властивості лаврового листа дуже складно порахувати. Його застосовують у кулінарії, з лікувальною метою, у побуті, як оберіг і в інших галузях. Ось чому варто мати цю унікальну пряність вдома!

Поспішай поділитися цінними порадами з друзями, не позбавляй їх можливості дізнатися це!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.