Фахівці пояснили, про що може свідчити поганий настрій на свята

Навколо — святкова атмосфера. Гучні компанії, застілля, святкування… А у вас, ніби навмисно, поганий настрій… І навіть наближення Різдва не рятує.

grumpy_cat_christmas_by_michu0022-d6z6lj6

– Поганий настрiй не виникає нiзвидки. Новий рiк – своєрiдний рубiж, коли людина оцiнює рiк, що минув. Якщо немає, чим тiшитися, якщо людина вважає, що не досягла очiкуваного, що щось не збулося та не вдалося – звiдси i поганий настрiй, – пояснює Наталія Власюк, психолог. – Але не треба ставитися до цього, як до чогось поганого.

1470211967-502864050-plohoy-santa-1

Навпаки, стан, який вказує на незадоволення собою чи свiтом, має стати поштовхом для встановлення нової мети та визначення шляхiв її досягнення. Тобто, поганий настрiй має перетворитися на позитивний досвiд. В такі моменти треба визначитися, з чим людина має попрощатися, а чого досягти, щоб наступного року було чим пишатися.

До речi, хоч це i парадоксально, поганий настрiй під час новорічних свят може передвiщати активний новий рiк. Треба сприймати цей знак не як бiду, а як передвiсник змiн. Сформулюйте, чого очiкуєте вiд року нового, замислiться, чому i що не так у вашому житті — i побачите, як сам собою розв’яжеться вузол проблем. А тодi i поганий настрiй зникне.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.