Мер Львова Садовий зробив безпрецедентну заяву: “Абсолютно кожному ми дамо по 50 тисяч грн”

Боротьба України за свою незалежність проти російських окупантів триває. Задля мотивації тих, хто хоче стати на захист нашої держави, у Львові запропонували кілька цікавих ініціатив.

Міський голова Львова Андрій Садовий 12 січня оприлюднив інформацію щодо нового рішення про виплати охочим доєднатися до ДШВ або морської піхоти. Мовиться про грошову винагороду у розмірі 50 тисяч гривень тим, хто підпише контракт.

У Львові платитимуть охочим вступити до війська
Андрій Садовий у своєму телеграм-каналі повідомив, що рішення щодо виплат ухвалили на засіданні Виконавчого комітету.

П’ятдесят тисяч гривень від громади Львова кожному, хто вирішив підписати контракт із військовими частинами Десантно-Штурмових військ та морською піхотою,
– зазначив Садовий.

Наразі триває напрацювання порядку нарахування таких одноразових виплат.

Безкоштовні абонементи у фітнес-клуби
Водночас з 2024 року у Львові розпочинає діяти нова програма підтримки військовослужбовців, які є учасниками бойових дій, а також членів сімей загиблих захисників.

Головною метою є створення умов для занять спортом, адже це один з найпотужніших засобів для підтримки фізичного та психологічного здоровʼя, а зокрема – соціальної адаптації.

У Львівській міській раді повідомили, що механізм роботи передбачатиме відшкодування визначеним категоріям витрат на оплату тренажерного залу або чогось подібного. З міського бюджету буде компенсовано 50% від загальної вартості. Водночас іншу половину покриватимуть спортивні клуби.

На сьогодні ми вже налагодили співпрацю з найбільшими клубами міста, серед яких “Бронкс”, “Олімп”, “Три стихії”, “Спорт Лайф”, “Колізей”, “Адреналін”, “Леофіт”, “Ліга”. Ми запрошуємо й інші клуби нашого міста долучитися до програми, та разом творити добро,
– розповіла керівниця відділу спорту військових Орися Демʼянюк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.