Помер народний артист України Віталій Білоножко

Сьогодні, 9 січня, стало відомо про смерть народного артиста України Віталія Білоножка. Він відійшов у вічність у віці 70 років.

Поки причину смерті знаменитості не розголошують. Також незабаром повідомлять деталі про прощальну церемонію зі співаком.

Сьогодні пішов у засвіти наш земляк, неперевершений співець Мелодії двох сердець – Віталій Васильович Білоножко. Уся Буринська громада глибоко сумує з приводу смерті народного артиста України, українського співака, засновника й організатора міжнародного фестивалю родинної творчості “Мелодія двох сердець”,
– написали в соцмережах.

Хто такий Віталій Білоножко
Відомий музикант народився 11 червня 1953 року в селі Слобода Буринського району Сумської області.
Музичну освіту він здобув у престижному Сумському музичному училищі та Київській національній консерваторії.
Талант привів Білоножка до роботи солістом Київського театру естради на Подолі, а потім – солістом Держтелерадіо України.
Примітно, що Білоножко часто виступав разом зі своєю дружиною Світланою, захоплюючи публіку своїми неперевершеними дуетами.
Крім того, співак разом із коханою заснували міжнародний фестиваль родинної творчості “Мелодія двох сердець”.

У грудні 1995 року Білоножко був відзначений званням народного артиста України.
Поряд із творчою діяльністю Білоножко присвятив себе викладацькій роботі на кафедрі естрадного співу в Київському національному університеті культури та мистецтв.
Крім того, він брав участь у парламентських виборах 2019 року як позафракційний кандидат у народні депутати від партії “Сила і Честь”. Білоножко посів 22 місце в списку партії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.