Ворог хоче дотиснути українців: астролог дав прогноз на 2024 рік

У грудні-січні Плутон наприкінці Козерога проявляється, як особливо жорстка похмура песимістична позиція на кшталт “усім хана, всіх уб’ють”, коли домінує категоричність суджень й радикальність планів. “Служителі культу смерті” не змінюють свою тверду позицію, а безглуздість подальшого похмурого смертовбивства відчувається усюди.

Про це розповів астролог Олексій Кириченко.

В грудні, за його словами, коли було проголошено багато апокаліптичних сценаріїв, панував ретроградний Меркурій, тому більшість зі сказаного не здійсниться.

Він зауважив, що до кінця січня агресор хоче додавити, дозалякувати українців.

“У багатьох людей система і ціль до якої вони прямували 15 років, спосіб організації життя, втрачає сенс. Відчуття, що немає сенсу чіплятись за те що раніше було ціллю. Або зруйновано, і тому нема за що чіплятись”, – розповів він.

Утім, після переходу Плутона в Водолій, наприкінці січня – у лютому категоричність політиків знизиться, а реформи будуть “відносно ліберальні”, хоча вони все одно сприйматимуться суспільством як стресові.

У нашої країни “самоствердження” зміниться на увагу до побудови економіки, вважає він, прогнозуючи як можливі помилки в реформах, так і відсутність якості. Й фінансово 2024 рік матиме більше обмежень по бюджету, але надалі ситуація покращуватиметься.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.