Астролог назвав точний рік закінчення війни в Україні

Всі українці чекають якнайшвидшої перемоги. Так коли ж вона буде?

Астролог Влад Росс розповів, коли закінчиться війна в Україні. Багато хто покладає надії, що бойові дії припиняться в новому 2024 році, але, як каже Росс, переможним буде 2025 рік.

Коли закінчиться війна в Україні – точна дата
Астролог Влад Росс в коментарі УНІАН зазначив, що в 2025 році закінчиться 9-річний цикл катастроф. За його словами, це відбувається кожні 36 років. Тобто, якщо рахувати, коли закінчиться війна, то потрібно скласти 2+0+2+5. Вийде – 9.

“Кожні 36 років (3+6=9) змінюється влада в РФ, це фатальна цифра для них. Спочатку в Росії був цар, а потім революція… У березні 1953 року помер Сталін, а до влади прийшов Хрущов. Потім в 1989 році була Афганська війна. Якщо до 89 року додати ще 36 років, то вийде 2025. Тобто нумерологія війни говорить про те, що все повинно закінчитися в 2025 році”, – зазначив Росс.

Крім того, відповідаючи на питання, коли закінчиться війна в Україні, астрологи кажуть, що в наступному році буде не тільки повне припинення бойових дій, а й виведення всіх російських військ з території нашої країни.

“За всіма нумерологічними критеріями кінець війни і повний переворот в РФ відбудеться в 2025 році. Росія може розвалитися, як СРСР. Зовсім іншим курсом піде країна-агресорка”, – додав Росс.

Тепер ви знаєте, що кінець війни в Україні нумерологія обіцяє не в поточному році, як раніше передбачали багато експертів. Швидше за все, це відбудеться вже наступного року, коли Україна отримає ще більше допомоги від партнерів.

Крім того, раніше Росс говорив, що війна в Україні може закінчитися мирними переговорами.

Читайте також  "Долар подорожчає і приголомшить всіх в Україні"

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.