Знайдено пpороцтво стаpця Антонія про закiнчення вiйни: “Оpел двічі змахне кpилами, а ведмідь”

Жив колись у святому місці далеко від шуму міст старець Антоній, життя якого було сповнене молитви та роздумів про життя і Всесвіт.

Хоча його пророцтва часто були загадковими, вони відображали глибоку мудрість та розуміння світу.

В одному з таких пророцтв старець говорив про великі випробування, які настануть в Україні.

Про це йдеться на каналі “Український Молитовник”.

Як зазначається, частина цих передбачень вже збулася, а частина ще чекає свого часу. Однак, якщо вірити пророцтву Антонія, то війна в Україні закінчиться найближчим часом – у 2024 році.

Серед його слів було і передбачення майбутнього для народу України.

“Прийде час, коли відлуння війни заповнить тишу цієї землі, небо затьмариться від диму, а земля затремтить від гуркоту, але в цій темряві народиться світло Надії, яке освітить шлях до миру”, – говорив він.

Про рік закінчення війни він сказав так:

“Коли орел двічі змахне крилами, а ведмідь втратить свою силу, земля України відновить свій спокій. Воїни, втомлені боротьбою, знайдуть свій шлях додому, пісні Перемоги наповнять вулиці, а серця, що довго чекали на мир, заспокояться в цьому році, який настане після 2023”.

Окрім цього, старець розповів про те, що після перемоги, Україна стане прикладом для усього світу.

“Настане час, коли Україна здобуде свою довгоочікувану перемогу. Не буде це легким шляхом, але сила духу та непохитна Віра, приведуть до миру, який так довго чекав своєї години. Мудрість та сила, витримка та відвага народу України будуть взірцем для всього світу, вони стануть символом непереможності духу та незламності волі, їхній приклад надихатиме покоління”, – казав старець Антоній.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.