Маштабна ДТП у Вінницькій області: іноземець загинув миттєво (фото,відео)

У Вінницькій області сталася масштабна ДТП за участю автобусів “Сетра” і МАН, мікроавтобуса “Мерседес Спринтер” і легкового автомобіля “Форд Коннект”. В результаті аварії загинув 32-річний водій автобуса, а також травмувалися двоє пасажирів легковика.

747546_main

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Два автобуса сполученням Москва-Унгени і Москва-Сороки рухалися в напрямку Могилів-Подільська. Між ними їхав автомобіль “Форд Коннект”.

За попередньою інформацією, на ділянці траси Житомир – Могилів-Подільський, поблизу села Степанки, водій автобуса “Сетра” не впорався з керуванням через ожеледицю і в’їхав в багажне відділення легкового автомобіля. В результаті удару “Форд Коннект” виїхав на зустрічну смугу руху і зіткнувся з мікроавтобусом “Мерседес Спринтер” та автобусом МАН.

У свою чергу автобус “Сетра” злетів з траси і в’їхав в дерево. Від отриманих травм на місці пригоди загинув 32-річний водій автобуса, громадянин Молдови.

Видео: поліція

Ніхто з пасажирів автобусів не постраждав. В одному з них знаходилося сім осіб, в іншому – десять. Всі громадяни Молдови.

З незначними травмами були госпіталізовані також двоє громадян, які перебували в легковику “Форд Коннект”.

Встановлюються обставини ДТП.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).

747547_main

747548_main

747549_main

747550_main

747551_main

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.