Це не вкладається в голові! Вже 100% відомо, що саме стало пpичиною тpагедії на Закаpпатті. Ви будете шоковані дізнавшись причину!

Подаємо мовою оригіналу:

Віталій Глагола

Що могло стати причиною підриву гранат на сесії Керецьківської громади?

Мені відомо, що у ході проведення сесії Керецьківської тергромади здійснювалось дискусійне обговорення щодо призначення та визначення умов оплати праці голови Керецьківської ТГ на 2024 рік.

Під час чого в приміщення зайшов депутат фракції “Слуга Народу” – Батрин Сергій Михайлович, 12.08.1969 р.н., який втрутився в дискусію зі словами “Можна я скажу?” і діставши із кишені куртки 3 предмети, які кинув на підлогу, внаслідок чого відбулося 3 вибухи.

За кілька хвилин до вибуху депутат Сергій Батрин сварився із колегами, що не можна під час війни виділяти сільскому голові надбавку у 50% та щомісячну премію у 100% від окладу.

У підривника-депутата був конфлікт із діючим головою ОТГ.

Депутати навіть піднімали питання щодо дострокового припинення повноважень голови Керецьківської ТГ Михайла Мушки.

Скоріш за все, саме це питання викликало обурення Батрина, оскільки у попередньому голосуванні він відмовився визнавати роботу голови сільради задовільною.

Проте його претензії та аргументи на колег не подіяли – тоді він просто вийшов та
повернувся вже з гранатами.

UPD: Слідчі кваліфікували подію за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ.

Окрім того, Служба безпеки України вносить відомості та розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 (терористичний акт) ККУ, що є підслідністю СБУ.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.