Прикарпаття втратило на війні десятьох захисників (ФОТО)

Прикарпаття втратило на війні десятьох захисників.


Героям російсько-української війни, які віддали своє життя за Батьківщину, було від 24 до 56 років. Загинули захисники на Донеччині та на Запоріжжі.
При виконанні бойових завдань у Донецькій області загинув Василь Мельничук. Стрільцю стрілецького батальйону військової частини А 2167 було 44 роки, повідомила начальниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук.
Внаслідок ворожого мінометного обстрілу в Донецькій області не стало Степана Яцяха. Старшому стрільцю-оператору стрілецького батальйону військової частини А 0998 було 56.
У бою з окупантами в Донецькій області поліг Валерій Ксенофонтов, стрілець–снайпер механізованого батальйону військової частини А 0222. Військовослужбовцю було 42 роки.
Даючи відсіч збройній агресії рф, загинув Василь Мартинів. Бійцю військової частини А 4118 назавжди 41.
Під час виконання бойового завдання в Запорізькій області обірвалось життя Максима Насалика. 32-річний боєць служив заступником командира бойової машини механізованого батальйону військової частини А 4699.
У Запорізькій області свій останній бій прийняв Дмитро Самборський. 31-річний військовий служив командиром 1 стрілецького відділення військової частини А 7127.
У бою за Україну в Запорізькій області поліг Андрій Чепіль, головний сержант механізованого взводу механізованого батальйону військової частини А 4699. Йому назавжди 29.
У Запорізькій області не стало Петра Грабовецького. Водію гранатометного відділення військової частини А 4030 було 36 років.
Від травм, отриманих на полі бою, загинув Василь Надурак. Водію-механіку аеродромно-експлуатаційного взводу військової частини А 0742 було 24 роки.
Даючи відсіч збройній агресії рф, поліг Євген Терлецький. Гранатометнику 3 відділення 3 стрілецької роти військової частини А 7370 було 37 років.
Вічна шана нашим Героям, які полягли в бою за Україну!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: