В цій області вдарить потужний мороз у -20 градусів, українців закликають не розслаблятися: хлине снігопад і дощ

Синоптики попереджають про те, що українцям не варто надмірно розслаблятися, попри початок відносної відлиги. У деяких областях все ж варто очікуват ина продовження похолодань.

Як інформує “ТСН”, в Україні 13 грудня в низці областей буде мокрий сніг і навіть дощ. Крім того, регіони огорне ранковий туман.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі.

На сході – помірний сніг, вночі на південному сході невеликий мокрий сніг і дощ, місцями ожеледь. Вдень на заході України дощитиме. В Карпатах – мокрий сніг. На решті території синоптики істотних опадів не прогнозують. Вночі та вранці в більшості областей буде туман. На дорогах місцями ожеледиця.

Температура повітря вночі становитиме 0-5° морозу. Вдень у більшості областей стовпчики термометрів покажуть +1-6°. На сході країни вночі та вдень температура буде від 4° морозу до 1° тепла. На Закарпатті та в південних областях вночі синоптики прогнозують 0-5° тепла, вдень – 5-10° тепла.

Також нагадуємо, що кандидат географічних наук, метеоролог Ігор Кібальчич попереджав, що морози -14-20 градусів може стабільно утримуватися в деяких місцевостях до 20-х чисел грудня.

Також інші експерти зауважують, що сильний мороз, найімовірніше, триматиметься в продовж зими лише у Карпатах.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.