“Це самоприйняття”: Памела Андерсон про свою нову мінімалістичну епоху без макіяжу

Коли треба підготуватися до червоної доріжки чи великої події, більшість голлівудських зірок користуються послугами цілого штату стилістів, візажистів і перукарів. Більшість, але не Памела Андерсон, яка офіційно вступила в нову мінімалістичну еру. “Намагаюся бути простішою, — каже акторка в інтерв’ю Vogue. — У мене немає Зе-команди чи чогось подібного”.

Цієї осени на паризькому Тижні моди Андерсон викликала фурор, коли вийшла під приціли камер без макіяжу. Звісно, подібне рішення мало би сприйматися суспільством простіше, — втім, новина “порвала” заголовки. Можливо, це тому, що вибір Памели був неймовірно освіжним, враховуючи жорсткі стандарти краси. Навіть Джеймі Лі Кертіс висловила Памелі повагу за цей “акт мужності та бунтарства”.

Чи була 56-річна Памела здивована такою реакцією? “Я навіть не думала, що хтось взагалі помітить, — відповідає вона. — Я робила це більше для себе. Я просто подумала: “Чому я докладаю до цього стільки зусиль? Чому я три години маю просидіти в гримерному кріслі?””

Андерсон знову з’явилась практично без макіяжу на церемонії Fashion Awards, де вона вручала Мікаелі Коел нагороду Pandora Leader For Change. Звісно, можна припустити, що сяйливий колір обличчя — це результат невпинного догляду. Втім, Памела і тут зберігає поміркованість: “Я насправді не впорядкована людина; використовую всього кілька продуктів. Вмиваюся в душі. Моя косметика розкидана по дому, і я не збираюся сидіти перед дзеркалом і виконувати якийсь ритуал”.

У вбранні Андерсон знову віддала перевагу стриманому підходу — вибрала білий в’язаний топ та штани Victoria Beckham, які поєднала з об’ємним жакетом. В якості аксесуарів Памела обрала вирощені в лабораторії діаманти Pandora (нагадаємо, вона стала амбасадоркою ювелірного бренду на початку року). “Це ідеальний союз у спільних зусиллях щодо сталого розвитку. Вони роблять просто чудові речі, — каже зірка. — Мені подобається ідея прикрас, доступних для всіх”.

Читайте також  Жахлива втрата! Сьогодні страшною смертю загинуло понад 200 мирних людей – вся країна в траурі

Її мінімалістичний образ на червоній килимовій доріжці — свідчення величезної відстані, яку пройшла Памела від еклектичних модних образів, що колись зробили її відомою (згадаймо її чорний латексний корсет на Каннському кінофестивалі в 1995 році та рожевий пухнастий капелюх на MTV Video Music Awards у 1999-му). “Було кілька вбрань, які врешті перетворились на гелловінські костюми, — сміється Андерсон, — я просто сприйму це як комплімент”.

Але очевидно, що акторка вступає в нову еру і почувається у власній шкірі впевненіше, ніж будь-коли. “Думаю, це час для прийняття себе; просто позбутися кількох шарів — це вже свіжість, — каже вона. — Я думала, що пішла на пенсію, але все обернулося по-іншому. Це зовсім нова глава”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.