Важкохвора акторка Катерина Тишкевич потрапила до реанімації: “Лікарі боряться за її життя”

Акторці необхідна допомога.

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка страждає від тяжкої хвороби, потрапила до реанімації. tsn.ua

Сумну звістку у своєму Instagram повідомив чоловік артистки – актор Валентин Томусяк. За його словами, у Катерини сепсис. Вона вже сьому добу перебуває в реанімації, де лікарі борються за її життя.

“Моя дружина, Катя Тишкевич, вже сьому добу перебуває в реанімації, де лікарі відчайдушно борються за її життя… Що стало причиною сепсису й досі не відомо, але вже й неважливо, бо найголовніше зараз впоратись з його наслідками… Найтяжче зараз легеням, печінці та серцю…”, – повідомив чоловік артистки.

Валентин Томусяк розповів, що нині Катя перебуває на лікуванні, однак її стан досі залишається вкрай тяжким. Родина вже витратила 350 тисяч гривень на лікування, однак кошти ще потрібні.

“На сьогодні ми вже сплатили за її лікування майже 350 тисяч, але стан її й досі залишається вкрай тяжким.. Тож, буду радий будь-якому донату на її одужання”, – звернувся до підписників Валентин.

Реквізити для допомоги:

https://send.monobank.ua/jar/8K5jtErdPk

5375 4112 1071 2753

Валентин Сергійович Томусяк

Нагадаємо, 2022 року Катерина Тишкевич зізналась, що страждає від сильного головного болю. Під час повномасштабної війни хвороба почала прогресувати, знаменитість не могла підвестися з ліжка. Виною недугу акторки є порушення біохімії мозку, що викликана родовою травмою. Тривалий час Тишкевич лікувалася в Україні, а згодом полетіла на Балі, де провела пів року. Наразі акторка все ще страждає від сильних головних болей.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.