Стало відомо, який аеропорт першим відкриють в Україні: у Зеленського назвали умову

Заступник голови Офісу президента України Андрій Сибіга повідомив, що аеропорт “Бориспіль” планують відкрити першим в Україні, як тільки з’являться відповідні умови, а саме закінчення війни.

Подробиці повідомляє сайт РБК – Україна.

Аеропорт “Бориспіль” планується відкрити як перший в Україні, що стане можливим, якщо з’являться відповідні умови у сфері безпеки.

За словами заступника голови Офісу Президента України Андрія Сибіги, під час зустрічі з представниками дипломатичного корпусу, він повідомив, що аеропорт “Бориспіль” став першим об’єктом, який був призупинений у зв’язку з початком російсько-української війни. Однак цей аеропорт також стане першим, який відновлять до роботи, коли створяться відповідні умови.

Керівник ОП Андрій Єрмак на зустрічі з послами сказав, що відкриття аеропорту “Бориспіль” – це символічний крок до відновлення миру в Україні.

Це стало можливим завдяки тому, що Україна стала сильнішою. Завдяки нашим Силам оборони ми можемо забезпечити безпеку аеропорту. А завдяки нашим друзям – іншим країнам країнам – ми отримуємо необхідну допомогу для відновлення інфраструктури.

Відкриття аеропорту “Бориспіль” було заплановано на місяць після завершення війни. Таке твердження зробив генеральний директор аеропорту Олексій Дубрєвський ще в жовтні цього року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.