Сніг і суцільний лід на дорогах: синоптики оголосили штормове попередження

У Карпатах може зійти снігова лавина від найменшого навантаження. Оголошений 3 рівень небезпечності.

Погода в Україні 2 грудня буде сніжною. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У західних областях синоптики оголосили І рівень небезпечності через значні опади, налипання мокрого снігу та ожеледицю на дорогах.

Синоптики оголосили 3 рівень небезпечності в Івано-Франківській та Закарпатській областях. Там буде триматись серйозна загроза сходження снігової лавини навіть при низьких навантаженнях.

Погода 2 грудня
В Україні 2 грудня буде хмарно. Синоптики прогнозують сніг з налипанням мокрого снігу. Також очікується ожеледиця, ожеледь на туман. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; в Закарпатській, Вінницькій, Дніпропетровській, Луганській областях вночі близько 0°, вдень 2-7° тепла; у південній частині вночі 5-10° тепла, вдень 9-14° (в Криму вночі 7-12°, вдень 12-17°)”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить -6
За даними meteoprog, 2 грудня в Україні будуть дощі. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря опуститься до -6…-1 градуса. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +9…+14 градусів.

Погода 2 грудня у Києві
У Києві 2 грудня буде хмарно. Синоптики в цей день прогнозують сніг з налипанням, дощ, ожеледь та ожеледицю. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла; у Києві вночі 1-3° морозу, вдень близько 0°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.